Tuesday, January 18, 2011

contest blog paling comel by cik beela

okeh, mula sekali saya nak buat penekanan di sini yg blog saya taklah comel pon. simple sangat. tapi saja nak menggedik kan diri join contest neh. niat aku join contest neh nak support contest cik beela. bukan senang nak handle contest dekat blog. sekali kau buat, nah ambik kau 500++ penyertaan. pening kau pilih pemenang. muahaha. matlamat saya, lepas join contest neh, baru bagi comel lagi ckit. taklah blog neh nampak pelik. hehe. 



 neh blog cik beela yg muda lagi remaja.

syarat-syaratnya ;

warga negara MALAYSIA .

semua jantina diterima

ada blog! takder blog .. ditolak !

kena follow blog aku.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)

tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join


tarikh tutup

5.2.2011 ... itupun melebihi 100 orang penyertaan .


hadiah

DUIT menanti anda !
 
 
yg kat atas neh saya cedok dari blog cik beela. jadi bloggers, mari meriahkan contest cik beela neh. jadi kali neh saya nak tag 4 rakan blogger iaitu ;
 
 
 
 

4 comments:

Rose Khoo said...

thanx eyka, sy dah join dah =)

beela said...

mekasih~ gud luck ! =)

Saye Hajar said...

wohow...macamane nih..xtaw aw nak tag sape pulek...hwaaaa...

syasya said...

re rose khoo : makaceh dear sbb join jg :)

re beela : wahh~tuan contest dtg tgk. makaceh :)

re hajar : alahai dear. tag kwn2 blogger yg lain :)