Friday, February 25, 2011

HELLO DEGREE !



Assalamualaikum bloggers ;


cik eyka tengah pening. banyak sangat orang tanya nanti nak sambung Uni mana. saya dah berulang kali explain yg saya tak pasti. lagipun semua tuh bergantung dengan keputusan upu nanti. tapi masih juga bertanya. so, saya pun bagi ja nama Uni mana-mana.


tapi kalau ikutkan hati, saya pun ada juga pilihan tersendiri. tapi sekali lagi penekanan di sini, semua tuh bergantung dengan result upu kelak. so, semua ne cuma sekadar entry sahaja.


They are ;



UPSI, memang serius habis lah mau masuk sini :)



This one because I got the offer to apply for it :)



This one my dad's choice ;) mau anak dia dekat dengan dia. but for sure, UMS is my last choice :)



This one I want it so that boleh dekat dengan Afiq :)




One of my target :)



Actually, If I can choose, probably I'll be choosing UPSI. sebab memang Uni ne specialised for future educator.

satu benda yg my dad risau if second year, I've to stay outside. dia risau transport, safety and of coz takut duit tak cukup.

Idk, I mean I really dont know yet. lagipun lama lagi. If I've got the opportuniy to work, I'll grab it. ada juga PJJ kan ? why not ? ;D



p/s : any suggestions are welcome :)

3 comments:

fiezah91 said...

hehe.. kalau banyak yg tanya nk smbung U mana mmg penat nak jwb.. hehe..

apa pun, pilih la yg terbaik..ekeke..

FizA said...

Fiza mintk upu jgk.. Errmm..insyaAllah leh dapat kot yg eyka nak.. bykan doa k.. ^_^

syafiqah @ syasya said...

re fiezah91 : tu lah, malas nak jawab :D ok, thank you dear :D

re fiza : Harap kita sama2 dpt U yg kita nak :)