Wednesday, February 23, 2011

LESTARY : ASMARA MUSIM KE-II



Assalamualaikum semua :)

Entry malam neh cik eyka nak cakap pasal drama lestary terbaru yg bakal ditayangkan di TV3 ; iaitu ''ASMARA PART II''.



I've been waiting this drama so much. Tapi tak sangka pula secepat ini ada sambungan drama ne. dulu masa akhir episod part I, memang dah dapat agak yg akan ada sambungan. sebab Zaliya kan masih hidup actly, cuma dia koma.

So, Asmara musim ke-II ne dijangka bakal ditayangkan pada bulan Mac, exact date for now is on 8th March 2011. Drama ne akan menggantikan siri Hani :) Tak sabar nak tengok ending Hani and nak tengok Asmara II :D




4 comments:

slumberznanie said...

betol3..... cepatlahh hbis hani nieee. nk tgk asmaraaa lgg..so cuteee asmaranyeee.

syafiqah @ syasya said...

hihi~semua suka tgk asmara kn ? cepatlah Hani habis. dh boring sbb irfan dh khwn dgn aliah :|

Iszuan said...

haha. asmara! kalo xsilap at the end yg mse season 1 dlu, bini dia tu hidup lg kan...? cuma koma je .. hee~

syafiqah @ syasya said...

a'ah, bini dia still hidup, just koma. hehe :D