Saturday, February 12, 2011

ON THE WAY :)

salam bloggers ;

okeyh, lama sangat tak update blog. hari ne pun masih takda mood mau update blog. tak tau kenapa. but today just mau share dengan readers yg saya tengah dalam mood untuk buat felt craft. my first project is "laptop cover". bila tengok orang lain mampu siapkan macam-macam jenis felt craft, saya pun nak buat juga. tapi tak semudah yg di sangka. nak potong kain felt tu ikut bentuk memang sangat susah. apatah lagi mau potong ikut simbol huruf. sana sini jari terluka. tapi takpa, belajar sikit dulu. nanti insya-Allah, siaplah tuh. this is seriously short and quick entry. bubbyeeeeee :D

p/s : nanti saya upload gambar bila dah siap :D

2 comments:

NanaHazwanee said...

babe~~ buat kan aku 1... =))

syafiqah @ syasya said...

aiseh, nda lawa bah aku buat babe :D