Thursday, March 10, 2011

SAYA FOLLOWER KE-500 BLOG CIK AYIN


Ini entry malam. muah muah untuk readers and viewers.

Tadi online facebook tapi bosan.

Then online blogspot. Tengok dashboard lah kejap. Then I tertengok entry terbaru dari cik ayin yg bertajuk ; dah 500 :)

saya pun pergi gatal tangan klik then memang betul lah yg entry tuh pasal blog cik ayin yg dah mencecah 500 orang. dan saya telah menjadi follower yg bertuah iaitu her 500th follower. muahaha. happy tau sebab ada orang hargai usaha kita blogwalking and follow dia.

Thank you so much cik ayin. saya sangat hargai entry tuh tau. muah muah :)



Thank you dear :)






4 comments:

cik ayin said...

ayin pun bangga jadi follower awk..
keep blogging yaww :)

syafiqah @ syasya said...

thank you dear :) you too :D happy blogging :)

sueRAFE said...

saya teringin nak jadi follower dengan nombor2 lawo tapi selalu tak kesampaian.

syafiqah @ syasya said...

hehe. ada masa nty, dapat juga jd follower dgn nombor2 mcm ne :)