Wednesday, March 2, 2011

TIADA PERASAAN



Assalamualaikum and Hi bloggers ;

oke, hari ne sangat lembab. sebab bangun sangat lewat dan ditambah dengan kekalahan MU pagi tadi. huahua. peduli lah tuh. yg penting, MU masih pegang title dekat atas tuh :D

Paling comel untuk ditengok pagi tadi, apabila Nemanja Vidic sangat emosi bermain di padang. sampai kena bagi red card. sudah kau ! next week match dengan liverpool memang siaplah. Ferdinand masih injured, Vidic kena red card. memang sejuk sejuk lah tangan aku tengok match next week. 

apa apa pun, hari ne malas sikit nak update blog panjang panjang. lepas ne nak menjahit craft pula. nantikan hasilnya :)


7 comments:

Qaseh dalia adelia said...

eceh minat bola ke ?... hehe

syafiqah @ syasya said...

hehe. a'ah kak qaseh, minat MU ja :D

JIJI YU said...

muehhe..apa barang man u..ehehe

syafiqah @ syasya said...

MU top apa :D muahaha :D

sueRAFE said...

tak kisah menang kalah. yang penting MU di hati. wuahahaha

syafiqah @ syasya said...

betul tuh :) glory glory MU :D

Qaseh dalia adelia said...

woah tapi mmg bez tengok bola kdg2 gerammm tak masuk2 gol haha