Tuesday, April 5, 2011

Saya sudah ada header baru

Assalamualaikum and Hi bloggers ;

This is only a short and quick update. sebab kejap lagi dah nak jalan pergi rehearsal convo and ambik jubah. nak kena beli tudung lagi. semuanya nak buat hari ne. panik gila. muahaha.

okeh, tengok header saya ; cantik kan ? serius, saya suka sangat header ne. sebab simple. saya suka yg simple ja. macam header lama kan, simple. tak suka yg banyak sangat benda sangkut dekat header.

Itulah hasil header yg dibuat oleh Miss Nanahazwanee. you guys should go to her blog and tempah header NOW. before order dia melambak-lambak. header saya ne dia buat cuma dalam 1 malam sahaja. cepat kan ? tak payah cakap banyak, nak header korang boleh pergi blog dia and settle sendiri.

Memandangkan my header designer a.k.a encik afiq sangat busy dengan assignment and social work dia, so saya pun ambil kesempatan untuk minta header baru dengan miss nana. hehe. sebab saya memang langsung tak pandai nak design. tapi kalau design deco rumah, boleh lah :D

oke, tuh ja. sebab got to go now. Happy blogging all :D

5 comments:

dwaty said...

jelesnya....

Ct Aja said...

wah header baru...heheheee, tahniah....

syafiqah @ syasya said...

re dwaty : hehe. order lah dgn dia :D

re ct aja : hehe. thank you dearrrr :D

Whitetulip Tales said...

tantek owhhhh...blog makin canggih..unty jelessss!!

syafiqah @ syasya said...

aiseh unty. biasa ja. ne pn mau kasi krg brg dlm blog :D