Tuesday, June 21, 2011

"pretty little liars" TV series

Hi guys and girls :) assalamualaikum semua :D

hey, lamanya tak update blog. sebab sangat busy. and I wanna tell you girls yg saya sudah ada teman bila tuisyen. maksudnya, sudah ada kerani baru. enough with tht. saya just mau kongsi dengan kamu 1 TV series yg saya start tengok since few weeks ne. nda tau lah kalau kamu sudah tau. tapi saya mau kasitau juga.

"Pretty Little Liars" ; pernah dengar or tengok ? series ne lama sudah. ada few series already. and now ada main di TV. mungkin saya kebaruan kan ? yg penting saya mau share dengan kamu juga. tengoklah di channel 708 setiap isnin jam 10:30 p.m until 11:30 p.m.









cantik kan pelakon dia ? :D

fyi, TV series ne kena adaptasi dari novel. so kalau mau tengok lagi, pegi website ne lah pretty little liars :D

nanti saya update lagi ya :D

2 comments:

She's Gee said...

walamakkkkk... gee takde astro der kat kampung... huhuhu...

syafiqah @ syasya said...

hehe. takpa, tv lain pun ada bnyk rancangan best tau :)