Monday, August 15, 2011

blog Nana AF dan Faranana online fashion shop

Hi semua :) 

again, new update. mungkin ramai dah tau yg Nana Af sekarang dah join Hotfm. suka tauuu. sebabnya saya memang fans nana since dulu sampai sekarang. jadi tadi godek-godek fanpage Nana and jumpa blog dia. come and see. 



sila klik untuk lihat dengan lebih lanjut ya. kalau nak tengok sendiri blog kak Nana, klik sini NANA AF

and then baca dari awal sampai ke habisnya dalam blog kak Nana, then dapat tau yg kak Nana ada buat projek dengan kak Farah Fauzana *fafau*. apa projeknya ? sila tengok di bawah ya :D




nak tengok lebih jelas, sila klik gambar. kalau tak puas hati, sila klik sini FaraNana : Online fashion shop


That's all dear :)


2 comments:

Taufiq Tiramisu said...

nana mana ni? yg radio era tu ke?

syafiqah @ syasya said...

a'ah, nana yg radio era dlu tu :D skrg dh pindah hot.fm