Sunday, July 4, 2010

IMPIAN KECIL SEORANG GADIS

emm.berfikir sejenak tentang entry kali ini.buat masa sekarang sy memang x masa yg banyak utk update blog sekerap dlu.act,sy belum inform kawan-kawan pun tntg kehadiran blogg baru.hehe.

blog kali ini di isi dengan suatu impian kecil seorang gadis.emm.what should i say ? just read . . .

sebenarnya, entry kali ini berceritakan ceritera cinta seorang gadis tentang impian untuk hari bahagianya.emm.rasanya memang terlalu awal untuk berfikir tentang semua ini.for sure,mmg x salah kan ? hehe.
apa yg menjadi impian sy ? sy terlalu menginginkan suatu majlis pertunangan yg sederhana & tenang.cukuplah bertemakan warna putih & merah jambu cair untuk majlisnya.hehe.tp yg pntg, sy mmg inginkan sebuah pelamin yg di hias indah dgn warna tema yg sy sebutkan td.kenapa mesti ada pelamin ? sebab suka hati sy lah.hehe.sedikit sebanyak gambaran tersebut mcm gambar yg sy muatkn dlm entry kali ini.lihatlah . . .

Pelamin impian sy untuk majlis pertunangan yg sederhana :)
comel kan ? so, bakal tunangan sy, take note !


emm.ini impian utk majlis pertunangan.bagi sy, bertunang itu perlu dlm sesuatu perhubungan.jangan tanya sy kenapa sbb sy memang x jawapannya.apa yg pntg,sy mmg menginginkannya.hehe.
bercakap soal baju utk majlis pertunangan pula,emm.banyaknya impian sy kn ? lihat ya. . .


Impian utk majlis pertunangan.sy memang sudah jatuh hati dgn persalinan ini :)
& ini hanya persalinan utk majlis pertunangan !

sebenarnya entry kali ini memang kegemaran sy.idea utk menulis blog x selalu menjengah ke akal fikiran seperti dulu.jadi mungkin entry seterusnya utk blogg sy hanya yg indah-indah utk bacaan ringan & menghiburkan hati.

2 comments:

Whitetulip Tales said...

adeh..omeh2 owh itu pelamin..wa sukakkkkk!!Tapi lau bertunang..satu pasang jak my dear..yg putih tu kasi unty la..hahahahahahaha kena pilih gakkkkk!okeh bebeh???

syasya said...

hehe.iya bahh kn unty.mcm xbley pilih lahhh.ingt masa kami jd pari-pari kecil tym unty khwn.hehe.so sweetttt !