Sunday, January 9, 2011

"COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"



dunia blogger sangat seronok dengan adanya GA macam ne. even tak selalunya boleh menang, but everyone enjoy things like this. saya telah di 'tagged' oleh CIK NANA untuk join GA ne.

blog colorclickz  telah buat satu GA yang menawarkan hadiah yang sangat comel tau. memang berbaloi lah kalau semua ramai-ramai join. hehe. di bawah ne syarat-syarat untuk join GA ne ;

SYARAT2 UTK BLOGGER
Blogger

1 - buat 1 entry bertajuk "COLORCLICKZ 1st GiveAway 2011"
(sertakan picture di atas ni sekali ye)
2 - Jadi follower di blog ni
3 - 'Like' fan page facebook ColorClickz 
4 - Tag 3 org kawan ye (nk tag lebih ramai pon boley je :p)
(make sure dorg tahu dorg di'tag k)
5 - tinggalkan link penyertaan anda di ruangan comment entry ni
(jgn lupe lak, nnti CC xtau yg uollz da join..okei? =_=)
 

SYARAT2 UTK YG TIADA BLOG
Facebook

1 - 'Like' fan page facebook ColorClickz 
2 - Sila share link di bawah di wall fan page ColorClickz
http://colorclickz.blogspot.com/2011/01/colorclickz-1st-giveaway-2011.html
3 - Tag kawan facebook anda minimum 3org k ;)

antara hadiahnya ;


2 keychain bear (seorang satu)


1 set pendrive pocket (1 set=2biji)




2 pasang "couple pendrive/broadband pocket"


Tarikh Tutup : 4 February 2011
(sebarang pindaan tarikh tutup akan dimaklumkan kemudian)
 
 
saya nak tag ;
 


1 comment:

kHuza sweeT honEy said...

hehehe..nnt sya join k..
pelan2
^__^