Sunday, January 9, 2011

SAYA BLOGGER SABAH


SAYA BLOGGER SABAH.

semua orang sedang busy untuk join entry khas BLOG PILIHAN MALAYSIA iaitu BLOG MENGIKUT NEGERI. macam saya dah terlambat untuk join. tapi selagi entry belum tamat, so masih ada peluang untuk join.

nama saya SAFIQAH BINTI RAHMAT. nama manja or yg orang selalu panggil - iqa, fiqa, EYKANG [collegian's and smeshian's selalu guna]. so readers boleh panggil apa pun nama. syasya pun boleh.

status saya [MASIH SINGLE BUT TAKEN] status yang memang tak available langsung.

kalau mau keep in touch dengan saya surely boleh. facebook, ada tepi blog tu. add seja. and my e-mail is [schafeyqa@rocketmail.com]. I HAVE NO TWITTER OR FRIENDSTER.

saya tinggal di TAMAN PANTAI LOKKAWI, DAERAH PAPAR, NEGERI SABAH. nanti datang sabah, surely I can be your tourist guide.

apa yang menarik di tempat saya ?

this last one a lil bit hard to answer. dekat daerah saya, nothing much. tapi kalau area KOTA KINABALU and others, memang banyak tempat menarik.

so, that's all needed for the entry. hope to get feedbacks from other bloggers. THANK YOU BLOG PILIHAN MALAYSIA for this opportunity.

7 comments:

Hawa said...

hye..sabahan juga rupanya..hee ^^ bha, jmput2 p komen2 di belog sy lg..tanx~

Woofer Storm said...

bngga jdi org sbh ba kan>>hehe follow sni^^ kasi ramai2 org sbh dlm dunia blog ni.erm

syasya said...

re hawa : yes dear, orang sabah bah~hehe.nty rajin2 sy dtg blog hawa ya :)

re woofer storm : bangga eh ! thank you follow. nty sy follow yr blog :)

ejulz said...

singgah blog org sabah bah.. heHe

syasya said...

re ejulz : singgah & follow ya. nty sy jenguk blog awk :)

elnino moona said...

salam kenal.. sy pun blogger sabah jugak..:)

syasya said...

re elnino moona : mr ramai2 meriahkan blog :)