Saturday, January 22, 2011

CONTEST PIC HITAM PUTIH PALING COOL !

hi readers and cik siti fatimah :)

hari ne cik eyka nak join contest yg dibuat oleh cik siti fatimah ne iaitu "contest pict hitam putih paling cool". okeyh, first sekali cik eyka nak bagitau yg cik eyka join contest ne bukan sebab semata-mata nak menang rm100 yg ditawarkan. tapi cik eyka actually nak support contest cik siti fatimah ne. even dah ramai supporter, rasa fun juga join contest macam ne. muahaha. tapi kalau menang, nak buat macam mana. dah rezeki kan ? hehe.






okeyh, ne antara syaratnya ;


  •  mesti follow blog cik siti fatimah a.k.a si gadis bermata coklat :)
  • letak banner contest dekat sidebar sepanjang contest berjalan.
  • buat entry pasal contest ne dan bagitau apa barang mau beli dengan rm100 tuh.
  • tag 5 orang kawan :)
mudah kan ? ne tarikh tutup penyertaan ; 1 Mac 2011

dan gambar yg cik eyka pertaruhkan ialah ;




dan





kalau cik eyka ada rezeki, duit rm100 tuh mungkin simpan dulu kot. mana tahu kot nanti ada keperluan mendesak. kalau ada pun keinginan, cik eyka nak guna duit tuh untuk beli contact lens kot. tak pon nak beli kain bunga kecil-kecil :
cik eyka nak tag 5 orang kawan iaitu ;



that's all, thank you :)

3 comments:

apisv2 said...

gudluck;D

syasya said...

thank you friend :D

siti fatimah said...

salam.. hye :) terima kasih join contest !
good luck yaaaaa :)