Sunday, January 23, 2011

in love with ms elianto

tadi pagi singgah gaya street - for borneon, gaya street tuh tamu tapi selalu wujud hari ahad. awal pagi lagi parking sudah full. habis kau, my dad pusing berkali-kali cari parking. and at last, dapat juga parking. fuhh ~


then kami jalan-jalan sepanjang tamu tuh. tak sempat ambik gambar sebab sangat ramai orang. lagipun tak berani nak keluar handphone. nanti orang lain ambil kesempatan. so, baik berhati-hati kan ?

cik eyka tak beli apa pun,  just cuci-cuci mata. sebab saya tak sarapan lagi tadi. jadi muka dan perasaan pun blurr. tapi adik saya beli gelang yg kraftangan tuh. vintage style punya. muahaha. beli 4 untuk rm10. murah kan ? saya dah ada satu gelang macam tuh, jadi tak heran sangat. muahaha.

after that kami pergi makan di 'the chicken rice shop' dekat suria sabah. favourite place to eat. serious, first time semua makanan habis tau. sebab semua pun tak sarapan pagi. hehe.

last stop di elianto. selama ne saya tak pernah nak beli product elianto. sebab tak terdedah sangat kot. saya selalu guna product maybelline, silkygirl, in2it. student boleh pakai setakat tuh lah syg. kalau nak guna revlon or mac tuh, kau bayar lah sendiri - bapa aku cakap. muahaha. tapi kalau skincare macam cleanser and toner, saya mesti pilih eucerin. even harga dia mahal, terpaksa beli. sebab tuh ja skincare yg sesuai dengan saya.

apa saya dapat di kedai cik elianto ?




elianto loose powder :)




elianto eyeliner :)


dan body mist :)


esok baru start guna. hopefully sesuai dan cantik :) muahaha.

3 comments:

armouris said...

info tentang sarapan pagi di SIHAT SELALU - Sarapan Pagi Kuatkan Otak

Izyan Helmi said...

chicken rice shop?? wahhhlaaa...bestnye. rindu nak mkn CRS....huk3 :(

syasya said...

re izyan : tp dear, x best makan slalu. cepat jemu :D