Monday, March 7, 2011

BILA MANCHESTER KALAH DAN PEREMPUAN JADI PENGULAS SUKAN

Assalamualaikum and Hi bloggers ;
Warning : This is a serious entry. Jangan ketawa ;)
09:25 P.M : Manchester united vs Liverpool.


 

Dari awal permainan lagi ; actually dari last week lagi, memang saya dah agak yg Manchester United takkan boleh menang match dengan Liverpool neh. nak tahu kenapa ? sila tahan ketawa untuk melihat perempuan mengulas sukan.

Sebab Manchester united kalah ;


1. sebab barisan defend MU tak kuat malam ne. why ? sebab Nemanja Vidic and Ferdinand tiada -.-







2. sebab Nani sangat sangat pandai main malam neh -.-




3. err. . . mungkin sebab 1st half tadi keeper berdepan dengan cahaya matahari. HAHA :D




4. adat permainan ; takkan dua-dua team menang kot ;)

5. sebab Liverpool tahu yg defend MU lemah malam ne ; so diorang dah berlatih bersungguh sungguh ;D


apa apa pun, nice job MU. walaupun kalah, tetap glory glory juga. untuk fan Liverpool, selamat bergembira :)



2 comments:

Im Jia aka Ming said...

Ouh MU..totap GLORY2...chaiyokk...=)

Lala Adila said...

yupppp , glory2 man u . tok fan livepol , jgn nk gmbra sgt yerr . :)