Monday, March 7, 2011

SEGMEN : I'M NOT SINGLE BY ALINKIWI


segmen ini di tag oleh cik nana. actually dah ada dua segmen cik nana tag, tapi malas sangat nak join. tapi segmen yg ne memang best. so, cik eyka rajinkan diri untuk join.

Segmen oleh cik alinkiwi.





Syarat-syaratnya :

1. Letak header kat atas ne berserta url sekali.

2. Tulis tajuk entry ; segmen I'm not single.

3. Tinggalkan url entry dekat blog cik alinkiwi.

4. Tag 3 orang kawan yg telah bercouple or berkahwin. pastikan mereka tahu.

Tarikh tutup : 15 Mac 2011.



My love story :)


I'll make it short and simple. kami bertemu dalam laman sosial - Facebook. blaim the techno ;) I know what others would think about social-network-relationship.

mulanya kami banyak gaduh gaduh manja pasal bola. because encik afiq sokong Chelsea and I'm one of Manchester United die-hard fan. nothing at first but then I pula yg teringat ingat dia masa dalam kelas. muahahaha. angau ? maybe.

around a week for us as a friend. then he proposed me. and it's a big YES from me. we've never meet yet, but I know I can trust him. then orang lain akan cakap ; dia lelaki. he can do anything if he wants. so what ? I'll prepare for any possibility.

and now it's been a year. takpa jauh, takpa tak pernah jumpa. nanti kahwin, boleh bercinta puas puas.


end of story :)


cik eyka nak tag ;









6 comments:

Yaya said...

Tapi sejak dua menjak ni, machester asyik kalah jek. sakit hati la dengan MU.

Cik Puan Bunga said...

Thanks tag akak! =.="

syafiqah @ syasya said...

re yaya : sabar sabar ;) next week menang tuh sbb dh ada vidic ;D

re cik puan bunga : sama-sama kak syg :D

Fifiey Shafiah said...

Darling! mau join! maw tulis juga ka love story tuw?

Alinkiwi said...

wohooo...so sweet...btol gak..pas kawen..jumpa lahh puas2...huhuh...setahun..lama gak tuh...moga panjang hubungan korang...doakan yang terbaik..=)

thanx for joining...

syafiqah @ syasya said...

re fifiey : syg, join lah juga :D just pegi tgk blog alinkiwi ya :D

re alinkiwi : thank you dear :D ameeeeen, mudah-mudahan berkekalan :D