Saturday, March 26, 2011

MOVIE MARATHON

Assalamualaikum and Hi peeps ;

well, hari ne dekat Sabah, mostly semua tempat hujan. and rasanya dekat semenanjung pun mostly hujan juga kan ? muahaha. patutlah rasa sejuk ja hari ne. sampai bangun lewat -.-

oke, chup ! enough with that. kelmarin tak dapat nak sambung misi untuk lawat semua blog yg saya sudah follow. al-maklum lah dengan keadaan broadband yg kejap laju, kejap slow. tension sangat. nasib baik kelmarin dapat hang out kejap dengan one of my bestfriend ; nadrah and her siblings. memang fun sebab diorang semua tak berat mulut. and yeah ! I've been to the clinic also.

dekat klinik ; doktor kata cuma ada infection sedikit dekat kelenjar tiroid. eh, betul ka ejaan tuh ? -.- tak bahaya pun sebab infection tuh berpunca dari ulcer juga. so, doktor dah bagi vitamin dengan ubat. doktor tuh bagus, dia tak check sambil lewa.

then sempat juga pergi kedai cd. I've bought 3 cd's actually. they are ;


APRIL BRIDE :) tak pernak tengok lagi movie ne, first time jumpa.


EAT PRAY LOVE <3 yg ne memang ada tengok interview dgn Julia Roberts dalam Oprah. macam best, that's why beli.


PRINCE OF PERSIA ; THE SANDS OF TIME ;) yg ne ntah apa-apa, tapi beli juga.

so, maybe tak dapat blogwalking sangat sebab internet pun slow. dapat buka blog yg tak berat ja. klu yg ada salji jatuh tuh, memang lambat lah loading. maaf sangat-sangat. and now, it's time for MOVIE MARATHON :D

Happy Saturday peeps !

2 comments:

Lala Adila said...

April Bride 2 cm best je yunx ,, ^^

syafiqah @ syasya said...

memang best pon dear :D sedih cerita ne, bru tgk semalam :)