Wednesday, March 30, 2011

WAITING FOR MY GRADUATION DAY


I'll have a graduation day next wednesday. It's a week from now. at the same time, ada dinner juga. dan esok baru terhegeh-hegeh nak hantar baju pergi tailor. baju kurung biasa sahaja untuk convo nanti, warna kuning oren. saya tahu warna tuh sangat striking, tapi biarlah. make-up ? simple one. black eyeliner, nude lipstick and face powder. blusher ? no way. I'll have natural one, masa naik pentas nanti. muahaha.

dan sekarang saya mengalami dilema untuk majlis makan malam pada hari yg sama. nak pakai apa ? kebaya ? jubah ? tak tahu lagi. dilema lah sangat. padahal pakai apa pun oke juga. saja lah, perempuan kan. nak nampak vogue juga. muahaha.

make-up ? nak yg macam ne ;

cantik kan ? natural look.

tak pun, macam ne ;


cantik kan ?

oke, nanti snap gambar and upload dekat blog. sesiapa yg nak share tips macam mana nak make-up untuk natural look, jangan segan-segan untuk komen. Thank you for reading :D

The end. 

5 comments:

germaine said...

Hi cik eyka~
Goodluck with ur makeup... and enjoy ur dinner.. :) Happy graduation!!!

Nurhafizah p i j a said...

gud lcuk :D

IFA Athirah said...

huurm..kbaya mcm mnarik nk pkai utk dinner http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

aleen aiden said...

woah,da nak grad.sgt jeles hokeh.hu3
btw,congratz..smoga smua bejalan lancar nnt.. ^_*

syafiqah @ syasya said...

re germaine : thank you dear. tak decide lg nk pakai apa :)

re nurhafizah : thank you dear :D

re ifa : tu lah, fikir mmg nk pakai kebaya juga :D

re aleen : dear, thank you :D tp bru peringkat diploma, kena sambung lg :D