Sunday, May 15, 2011

girls day out

Assalamualaikum and Hi everyone :)

Hari ne tiba-tiba dapat semangat baru untuk update blog and mahu kasi lawa-lawa blog. aiseh. but still tercari-cari blog yg ada buat tutorial. sebab dah lama sangat tak jenguk blog yg selalu ada tutorial.

Tadi saya keluar hang out and WINDOW SHOPPING dengan my girlfriends. awww~sangat rindu keluar dgn dorang tau. malangnya tiada ambil gambar. and even dorang datang lambat tadi, still so much fun. but yg tak fun, I've spend too much today. cakap mahu window shopping, tapi last-last beli juga.

Like I wanted that things so much. yala, dulu masa ekonomi family tak stabil, pakai pun ala kadar. tapi sekarang, syukur alhamdulillah. rezeki Allah bagi kan. dapatlah juga beli barang-barang yg saya mahu. walaupun some things kena keluar banyak duit. but worth it lah. sebab untuk kebaikan kan. speaciality untuk skin care lah.

One thing yg I can feel today is how much girls are special on their own way. tak kesah apa body shape pun, warna kulit and personality, semuanya special. and I love being girls.

The end.

7 comments:

NanaHazwanee said...

babe.. ko kluar sm sapa? huhu.. i missed you..

mayb nnt b4 balek uitm, aku mw stay rumah ko for few days.. ble ka? tu pon klu ko nda bz laa..

syafiqah @ syasya said...

babe, aku keluar dgn nado, kawan dia and jarynn :) miss you moreee babe :) blh babe, but aku kerja kn. nda dpt bawa kau jalan2. prefer kau stay rmh nadia, so ada jg kawan kau jln2 if bkn weekends :D

NanaHazwanee said...

haha.. psl aku tau ko keja, weekend laa ba tu.. huhu.. jeles kamu p jalan2... sda laa aku stress skrg ne.. =(

syafiqah @ syasya said...

weekend mmg boleh lah babe :D nty kta jalan sama2 dorg nado & jaryyn. yg pntg kau dtg kk dlu :D

NanaHazwanee said...

haha.. oke babe~

adila.chan said...

although lambat sekali pun..still aku tetap tunaikan janji aku..ahahahha...

syafiqah @ syasya said...

hehe.yala do. next week lg kn :D