Saturday, May 28, 2011

shopping buat saya gembira

Assalamualaikum semua !

perempuan kalau dapat shopping, memang lupa segala masalah. tak tengok jam langsung. peduli kau mau balik jam berapa. lagi-lagi masa cuti bulanan :D

kasi short entry hari ne, tadi Bodyshop buat sale di Palmsquare CP. so, saya memang memborong sakan lah. tadi beli tea tree punya night cream, hand creme bau cranberry, toner seaweed dan sabun mandi bau cranberry.






yang bestnya, dapat sample perfume free. perempuan I tell you memang suka kalau ada benda free. rasa ghairahnya lebih dari yg biasa tau ! sample perfume yg saya dapat td nama dream apa ntah. tengok lagi dapat 25% discount. ohmy ! terus saya istighfar banyak-banyak. kalau tak kuat semangat tadi, memang dah beli. gila kau, 25% untuk perempuan sangatlah besar maknanya. but then, I have to tell myself, I'll splurge for it next time.

oh ya ! and I've buy adidas tshirt for my man. red one. biar dia ghairah sikit masa pakai ;) jk :D no picture to show u guys. next time :)

and then makan-makan time with my sister di Kenny Roger's roaster. yay !











muffin coklat yg separuh habis :D saya suka muffin coklat :D




The end.



2 comments:

aTy _faRed~ said...

suker shopping jugak..!!! lalagi kalau shopping kasut.. huhu..;)

syafiqah @ syasya said...

saya pula sgt berpada-pada bla beli kasut :D