Thursday, June 9, 2011

"Da best memory contest"


nak join juga ? klik _______ sini :D

saya tak pandai nak link-kan gambar dengan web lain :(


syarat-syarat contest :

1. kena follow 3 blog yg organized contest ne iaitu cik ct aja, cik zie dan cik shiema.

2. mesti letakkan banner contest dalam entry yg bertajuk "Da best memory contest" dan link-kan pada salah satu blog yg organized contest ne.

3. lepas tu letak 1 gambar yg kamu mau bagi masuk untuk contest ne dan cerita lah pasal gambar tu.

4. Tag 2 orang kawan dan mereka mesti tahu ok ? :D


Tarikh tutup : 8 Julai 2011 :D


so, saya nak masukkan gambar ne untuk contest ne :



my graduation day :D

gambar dekat atas ne gambar diambil masa graduation day saya hari tuh. 8hb kot. sesiapa yg selalu jenguk my blog, dia memang tau lah pasal grad ne. contohnya, cik ct aja yg selalu komen entry saya :D

okeyh, moment masa grad tuh kira some of the best part of my life lah. because grad bukan yg ala kadar, sebab I got good result. jadi naik pentas, bangga juga lah. tp tak riak tau. kalau nak ikutkan, ne first time kiranya ada graduation untuk high-school. sebab dulu masa tadika, sakit pula masa nak convo :D and masa spm, sekolah tak buat graduation day pula. but then, tak sia-sia ambil stpm, sebab dapat juga grad dgn result yg bagus. Alhamdulillah.

best part lagi, dalam gambar tuh saya bergambar dengan our 'ayahanda'. dia yg ajar kami sport science, walaupun hanya 2 orang sahaja yg dapat A untuk subject dia. but at least, our batch sangat membanggakan sebab dapat naikkan pointer kebangsaan. and the two girls in this picture are my bestfriend. yknow kami sangat kuat bersaing with each other. dari sana boleh tau kelemahan dan kekuatan masing-masing. macam Lawrina ( yg tak pakai tudung tu) ; dia sangat kuat dalam teori sejarah. and for sera (yg pakai jubah merah) ; dia sangat kuat dalam teori sains sukan dan sejarah. adanya kawan-kawan mcm dorg ne buat saya selalu rasa mau bersaing.

banyak sudah saya cakap kan ? :D yg penting, masa grad tu lah one of my best moment. sebab dapat sama-sama berjaya dengan kawan baik saya. that's all :D

saya nak tag :

cik nana
cik nadia
cik cynta adilla









4 comments:

syrupmasin said...

good luck :)

Ct Aja said...

Alamak de gak terselit nama sy...hi3...zaman belajar adalah zaman yg plg bestkan... tahniah lg skali sbb berjaya habiskan pelajaran dgn jayanya...

thanx join k, g.luck...

NanaHazwanee said...

babe.. nnt weekend aku buat arr.. huhu, bz skrg~ :'(

gadis melayu said...

waaa.. bestnyer.. x sbr nk tunggu atia grad pulak..^_^

jom join
31-7 Birthday Giveaway