Saturday, July 9, 2011

"BALAK" AT PERDANA PARK

Assalamualaikum semua :) sehat tak ? semua orang bising-bising pasal PERHIMPUNAN BERSIH. jadi, saya taknak cakap banyak pasal BERSIH. sebab pengetahuan saya sangat sedikit. cukuplah kamu baca di blog orang lain kan ?

okeyh, tadi saya makan luar dengan adik dan my dad. makan dekat food bazaar di Tanjung Aru. sangat fresh dan sangat sedap. tapi pedas. sebab kebanyakan yang pergi sana adalah orang semenanjung yg mencari makanan seafood yg fresh lagi murah serta sedap. macam mana lah iqa nanti bila study di semenanjung ? hmm.

but before that, kami pergi perdana park. ala saja mau test camera baru and tengok musical fountain. padahal masa tuh kelaparan sangat sudah. but my eyes caught something. ada cafe baru. nama dia "BALAK". ganas kan ? tengok apa dia ada untuk mini counter.




Ini untuk mini counter. kalau nak sit down and eat, ada juga tempatnya. outside and indoor.


till then, buhbyee :D

4 comments:

...Minah BluR... said...

macam sedap je tempat die..
n die pnye name mmg unik.. huhu

Ct Aja said...

wah cam best jerk ni...

cha zainol said...

huwaaa. lapar =='

syafiqah @ syasya said...

hehe. tulah, dhla unik nama :) masa lapar, sedaplah kot :)