Friday, October 7, 2011

sila telan asap rokok, terima kasih :)

Assalamualaikum semua :)

Almost a month now and praise to Allah that has give me the strength to adapt in a whole new environment. To have a company of new friends and an adorable roommates, plus the housemates. And also my collegian's friends who had helped much in adapting the new environment here. 

Tapi satu perkara yang serius gila buat saya annoyed masuk kuliah is the guys mesti bau rokok. sorry to say, tapi situasi tersebut sangat menyakitkan hati ok ? ;) korang sehari tak merokok mesti gelisah kan ? saya faham tu. tapi kot ya pun ketagih sangat, please lah cari inisiatif lain supaya bau rokok tu tak melekat dekat baju korang. bawa lah perfume or ganti baju korang tu. orang lain tak mampu tahan bro bau rokok korang tu. kau hensem macam mana pun, serius saya cakap, turn off semua girls tau. 

cukup membebel, sambung buat assignments jap k ;) Have a nice day peeps :D



3 comments:

Ct Aja said...

ikikikikiki... betui 2, rasa2 da lepas isap rokok 2, agak2 la kan... busuk baunye..hiihihi

ps akak ok jeeeeeeeeeeeeeeee...hi3

budak penjara said...

suh telan ngn skli kotak rokok je

syafiqah @ syasya said...

re kak aja : hehe. kita x biasa kn, sbb tu bau. tp dorang tu mmg dh sebati :D

re budak penjara : hehe. tuh kejam pula :p