Friday, October 28, 2011

soalan cinta kedua :)

Again, saya ditag soalan cinta oleh kak bahirah.
 
Dalam keadaan racing against time, saya telah berjaya membuatnya :)
 
soalan yang kak bahirah tag:  
 
1) Nama penuh anda..nama ayah tak payah la..hehee..
Safiqah binti rahmat. nama ayah saya perlu letak juga :D

2) Status? Single? Married? Engaged?
Milik keluarga :)

3) Pernah tengok lelaki menangis depan mata? tahu tak kenapa?
Pernah, my dad :')

4) Tell me one of your best memory zaman sekolah rendah :)
Anugerah Khas Guru Besar :D

5) Restoran Ikan Bakar atau Western Foods? State your reason.
Restoran Ikan Bakar, belacan mengancam :D

6) Bunga/ Romantic Dinner/ Cake/ Shopping voucher? Pilih satu je..tak bole tamak..
Romantic dinner :)

7) Define bestfriends and kawan.
Bestfriend someone who knows you've problems without you need to tell them :') kawan pula someone yang selalu ada dengan kita anytime :)

8) Korang ade RM10 dan terdesak nak beli hadiah utk tunang/suami. Korang beli ape?
a card and a slice of cake :)

9) 1st reaction bile terjumpa ex-bf/ ex-gf... hihihi
This was the guy that once make me crazy ;)

10) Bile last purchased kasut?
Last week :)

11) Anda buat apa time public holiday hari ni?
Masa buat ne hari jumaat. hehe 

Done kak bahirah :) 

3 comments:

Syafiq Isme said...

pehh jawapan dia,,, kemain tau! haha

hey i ada buat satu entry berkaitan apa pandangan wanita terhadp lelaki. blh bg sedikit pandangan x ? hehe

http://bubblechezz.blogspot.com/2011/10/monolog-dalaman.html

bahIRAh said...

thank u eyka!! i like jawapan bestfriend and kawan..hehehe

Missoyaa said...

Jawapan yang best!!