Saturday, January 19, 2013

Come back, hehe!

Assalamualaikum and Hi everyone :)

Lama gila nda update blog kan? rindu dgn rakan blogger yg lain mcm Kak Ct Aja & Dee Adylla (xingat sgt nama dia, ni pun nama dkt twitter), hehe. So, sekarang semester break utk sesi 2012/2013. Naik sem nanti bulan februari. So, dalam waktu cuti ni bolehlah update blog, dan edit blog :3 and kalau ada yg perasan (KALAU LAH) yg blog ni ada design baru sudah, hehe. Tidaklah comel macam blog para remaja sekalian, tapi boleh lah bajet comel :3 

So 2013, apa mau buat tahun ni? :)

#1: Of course, maintain pointer supaya dapat kekalkan biasiswa. Kalau tidak, matilah sebab sudah cancel PTPTN :3 Semester 3 ni nda kesah sudah dapat dekan/tidak sebab semester 3 memang susah. Lagi-lagi bahasa asing yg makin nda tau lah apa yg belajar dalam kelas, haish! Semester depan, BAHASA PERANCIS LEVEL 3.

#2: One thing yg memang ada niat sudah, ada perancangan yg separuh jalan tapi masih lagi mau usahakan juga. ONLINE SHOP! yeah, tengah merancang and usahakan tapi bukan home made lah lagi sebab memang susah gila mau bahagi masa dgn study. Plus, customer ada yg memaksa siap cepat, hehe. Insya-Allah dalam tahun ni juga, doakan and support, please :3

#3: Travel ! Yes, memang one of dreams. Kalau before ni cuma pergi dalam negara, kali ni mau luaskan lagi perjalanan. Mudah-mudahan rezeki dimurahkan. Next destinations: KL - JB - SINGAPORE (maybe) - INDONESIA (Next week!)

#4: Healthy and wealthy ! 

#5: Beauty with brain and Iman :) Insya-Allah :')

Well, that's all untuk update kali ni. Have a nice day ahead :3

 

4 comments:

Afieque Muhammad said...

Harap semua impian iqa akan tercapai :)...ameennn :D

mimisekolah said...

in shaa ALLAH. aamiin. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)