Monday, April 11, 2011

kawan saya cakap ; ada simbol setan dalam lambang MU

Assalamualaikum and Hi bloggers ;

Ini first entry untuk hari ne. sebab saya rasa tak sedap badan. sekarang ne pun tengah demam, selsema dan batuk. tapi sudah pergi klinik juga. muahaha.

Entry ne saya buat sebab cik Lala ahxiang minta saya update blog guna artikel pasal simbol setan dalam lambang MU. so, saya gagahkan diri untuk membuat entry ne.

Kawan saya hari tuh ada send pergi inbox saya satu artikel dalam Bahasa Melayu pasal unsur setan dalam lambang MU. jadi saya pun pergi baca artikel tuh. dia buat macam tuh sebab dia tahu saya ne salah satu die-hard fan MU. hey, maksud dia tuh baik, dia ndamau saya jadi terlampau taksub dengan MU. padahal saya ndalah juga sampai taksub dengan MU.

mau baca artikel tuh ? kamu klik sini :D sebab saya nda pandai mau buat rumusan.

Thank you kepada blog tersebut ; MacJay.net sebab bagi huraian yg nyata pasal benda ne :D saya faham apa yg kena tulis tuh :D

eh, kamu semua jangan salah faham dengan maksud entry ne. ne cuma pendedahan kepada kita. mau percaya atau tidak, terpulang. yg penting, kita semua tahu. sebab saya pun masih lagi fan MU. glory glory MU :D

rasanya untuk suka-suka, ndapa kot :D

The end.


6 comments:

syazana.not.single said...

yap, sy pon die hard fan MU.
x slh nak minat, jgn smpai taksub sudah. =)

syafiqah @ syasya said...

tu lah babe :D kena lah minat berpada kn :D

Lala Adila said...

hahaha , saya juga fun MU syg , nme saya ade di paparkan ,, tengs syg 4 da entry .. nk bce sgt sal ni ..

syafiqah @ syasya said...

hehe. welcome dear :D dh i janji nk update & share dgn u psl artikel tu kn :D

dwaty said...

sib baikla saya tak minat bola... hehehe

syafiqah @ syasya said...

hehe. nasib baiklah dear :D