Sunday, May 22, 2011

saya pun sudah tengok nur kasih tauuuu !

salam semua :)




first time saya rasa sangat ketinggalan untuk menonton filem yg meletup-letup keluar dekat panggung. padahal baru 3 hari ; apalah iqa ! semua orang kata sangat best dan sangat sedih. and it was so trueeee :D y ? baru start wayang, sudah rasa nak pitam tahan nangis. tak cool lah nangis awal-awal kan ? ;)

mula tuh fikir tak dapat tengok tadi. sebab filem tuh asyik full-house. then hitung tolak tambah semua, terpaksa tengok yg jam 3.30 petang. cepat cepat mesej daddy supaya tak kena bising.

kesimpulannya, saya sangat berpuas hati sebab berbaloi tengok nur kasih yg best tuh :D

The end.

2 comments:

fiq. said...

yeke, ikot selera, ade org kate tak best,huuhu

Ct Aja said...

wah nak tgk sgt2 tp x berkesempatan...hi3